Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ عضو جنبش اسلامی نیجریه با اشاره به اینکه گرایش مردم نیجریه به تشیع بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران آغاز شد گفت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تنها مرجع تقلید شیعیان کشور نیجریه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، ابراهیم عبدالله در مراسم عزاداری هیئت ثارالله زنجان با اشاره به اینکه تاریخ اسلام در نیجریه به قرن اول اسلام باز‌ می‌گردد، اظهار داشت: منطقه‌ای که هم‌اکنون نیجریه نامیده می‌شود توسط استعمارگران 200 سال قبل ایجاد شد و انگلیسی‌ها دین خود را در این کشور رواج دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دین آن منطقه از اول اسلام بود ولی استعمارگران آن را تغییر دادند.

وی افزود: حکومت اسلامی توانست کل مناطق غرب آفریقا را با خود همسو کند اما بعد از ورود انگلیسی‌ها به این کشور و به این منطقه در گذر زمان حکومت اسلامی را کلا دگرگون کردند اما شیخ زکزاکی در سال 1959 بعد از ورود اعلام کرد اسلام در کشور ما پیشینه تاریخی هزار ساله دارد و چرا باید ما تحت سلطه انگلیس قرار بگیریم.

عضو جنبش اسلامی نیجریه با بیان اینکه ثروت غنی همچون معادن دست نخورده طلا در نقطه نقطه این کشور و وجود جزیره‌های نفتی سبب شده تا بیگانگان همواره چشم طمع به آن داشته باشند، گفت: هدف استعمارگران این است مردم کشور ما همچنان زیر خط فقر زندگی نمایند و حتی نتوانند نیاز غذایی خود را تامین کنند. حتی در این راستا در حدود 10 سال پیش کشور قطر در شبکه ماهواره‌ای الجزیره مستندی از وضعیت مردم نیجریه به نمایش گذاشت که نشان می‌داد بیش از 80 درصد مردم نیجریه در زیر خط فقر زندگی می‌کنند و توانایی تامین معیشت خود را ندارند. بنابراین این سلطه‌گری سبب شده تا مردم این کشور زندگی نکنند بلکه تنها توانایی زنده ماندن را داشته باشند.

مداحی حاج مهدی رسولی در شب شهادت حضرت زهرا ‌(س) + فیلم‌اعلام آمادگی حاج مهدی رسولی برای همکاری با دبیرخانه کنگره شهدای ملی استان زنجانعزاداری شب شهادت حضرت زهرا(س) بیت الزهرای حاج قاسم + فیلم

وی تصریح کرد: شیخ زکزاکی بعد از آمدن اعلام کرد که ما همانند سایر مردم در نقاط مختلف جهان انسان هستیم و حق زندگی داریم بنابراین همان‌طور که امام خمینی(ره) برای نجات کل مردم دنیا آمد باید ما هم تلاش کنیم راه ایشان را ادامه دهیم، اما زمانی که استعمارگران به وضوح مشاهده کردند که در این کشور در کمتر از 20 سال، میلیون‌ها نفر شیعه شدند نتوانستند شرایط را تحمل کنند؛ شیعیان دو عقیده مهدویت و عاشورا دارند که همین امر در نهایت سبب می‌شود روزی قیام نمایند و دقیقا انگلیسی‌های استعمارگر از همین روحیه شیعیان هراس دارند.

ابراهیم عبدالله با بیان اینکه گستره فعالیت شیخ زکزاکی در عربستان نیز وجود داشت و در عرض کمتر از 30 سال سبب شد تا 25 میلیون نفر توسط شیخ شیعه شود، گفت: بنابراین اجازه ندادند فعالیت‌ها ادامه‌دار باشد و عربستان و نیجریه همانند ایران شود چراکه اگر همین روند ادامه‌دار بود در عرض 15 سال دیگر کل نیجریه شیعه می‌شد.

وی عنوان کرد: ترس از گرایش مردم نیجریه به مذهب شیعه سبب شد تا شیخ زکزاکی توسط تروریست‌ها و استعمارگران مورد سو قصد قرار گیرد و در این بین با اینکه قریب به 40 گلوله به وی شلیک شد اما به طور معجزه آسایی زنده ماند و هم‌اکنون در زندان به سر می‌برد این در حالی است که دادگاه چندین بار حکم آزادی شیخ را ارائه داده اما به دلایلی نامشخص هنوز آزادی او میسر نشده است.

عضو جنبش اسلامی نیجریه با بیان اینکه حرکت اسلامی در نیجریه با حضور شیخ زکزاکی که معرف امام خمینی (ره) و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هستند آغاز شده و هنوز با رهبری ایشان به پیش می‌رود؛ همین موضوع سبب شده تا مردم این کشور اخبار ایران را همواره پیگیری کنند چرا که شیعیان نیجریه مقلد به مقام معظم رهبری ایران هستند و هیچ مرجع دیگری را قبول ندارند.

وی با اشاره به اینکه ما جرات معرفی مراجع دیگر در نیجریه را نداریم گفت: اگر مرجع دیگری معرفی شود مورد قبول مردم نخواهد بود و محکوم به ایجاد فتنه خواهیم بود چراکه مردم مذهب شیعه را با رهبری امام خمینی(ره) و پیروزی انقلاب اسلامی ایران شناخته‌اند و بعد از این اتفاق به سمت مذهب شیعه دوباره سوق یافته‌اند و در نهایت به فرموده‌های امام خامنه‌ای تکیه کرده‌اند و انتظار مردم نیز کاملا منطقی است چراکه بیش از یک‌هزار سال پیش تشیع در نیجریه بوده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران دوباره این مذهب در نیجریه آغاز شده است.

ابراهیم عبدالله با تاکید بر اینکه عوامل مذکور سبب شده تا اخبار ایران همواره توسط مردم نیجریه دنبال شود، گفت: زمانی که حاج قاسم سلیمانی به شهادت رسید موجی از تماس‌ها با من گرفته شد چراکه مردم شیعه و حتی وهابی شناخت درستی از ایشان نداشتند و همین امر سبب شد تا در برنامه زنده ماهواره‌ای به تبیین شخصیت و جایگاه ایشان در از بین بردن داعش بپردازم. با این وجود شیعیان این کشور همسو با مردم ایران برای شهید حاج قاسم عزاداری کردند.

وی با بیان اینکه وهابیت شخصیت حاج قاسم را کاملا بر عکس به مردم فرقه خود معرفی کرده بودند و همین موضوع نیز سبب می‌شد حتی از مردمان همین فرقه نیز تماس‌های زیادی برای آگاهی از شخصیت واقعی شهید حاج قاسم داشته باشند، عنوان کرد: بعد از اینکه شخصیت واقعی ایشان و نبرد و از بین بردن داعشی‌ها به این افراد وابسته به فرقه وهابی نیز تبیین شد متوجه شدند که حاج قاسم سلیمانی منجی کودکان و زنان بوده است.

عضو جنبش اسلامی نیجریه گفت: بعد از شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی یک سناتور مسیحی خطاب به آمریکا اعلام کرد که ما مدعی مبارزه با تروریست هستیم اما حاج قاسم سلیمانی را کشتیم حال ما تروریست واقعی هستیم چراکه شخصیتی را که با تروریست‌ها مبارزه می‌کرد و داعش را از بین برد مورد ترور قرار دادیم. حال مردم جهان بگوید ما تروریست هستیم یا نه؟

وی بیان کرد: خوشبختانه استفاده از فضای مجازی سبب شده تا ماجرای شهادت حاج قاسم سلیمانی و تمام همرزمانش برای کل مردم جهان آشکار شود و دیگر نمی‌توان هیج کسی را گول زد مگر اینکه این شخص خود بخواهد گول بخورد و حقیقت را قبول نداشته باشد در این حالت نمی‌توان هیچ راه حلی برای این افراد داشت.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو جنبش اسلامی نیجریه حاج قاسم سلیمانی مردم نیجریه شیخ زکزاکی سبب شده سبب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند

به گزارش قدس خراسان، پس از پیروزی انقلاب اسلامی و پیش از شروع جنگ تحمیلی از سوی صدام، دولت بعث عراق اقدام به اخراج ایرانی‌ها از این کشور کرد؛ کسانی که هنوز پس از گذشت ۴۵سال، نه ایران آن‌ها را به عنوان ایرانی قبول دارد و نه کشورعراق آن‌ها را عراقی می‌داند.

قصه ایرانی‌های ساکن شهر حلّه استان بابل که حالا در گوشه‌ای از شهر مشهد ساکن هستند نیز از این جنس است. ساجده و لعیمه خواجه نعمت دخترعموهایی هستند که پس از اخراج از عراق با کمک یک خیر مشهدی در این شهر صاحب خانه شدند؛ اما با وجود داشتن پدر و مادر ایرانی، هنوز پس از ۴۵ سال مدرک هویتی ایرانی ندارند.

ساجده خواجه نعمت که ۶۷ سال دارد و مادرزادی کم‌بیناست، هشت سال از ازدواج با پسرعمویش یعنی شهید مفقودالاثر وهاب خواجه نعمت گذشته بود که حکومت بعث عراق خودش و همسر ۳۰ ساله‌اش را دستگیر کرد. او پس از هشت روز آزاد شد؛ اما هنوز پس از ۴۵ سال هیچ خبری از همسرش ندارد.

وی در این باره می‌گوید: صدام، شوهرم را به دلیل تابعیت ایرانی دستگیر کرد. گفتند تو برو ایران او خودش می‌آید؛ اما پس از ۴۵سال هنوز هیچ خبری از او ندارم.

زایمان در زندان حزب بعث

ساجده خواجه نعمت با بیان اینکه صدام جوانان شیعه و متدینی را که تابعیت ایرانی داشتند، دستگیر کرده تا با سفر به ایران در جبهه علیه حزب بعث نجنگند، می‌افزاید: من را هشت روز در زندان انداختند، ۱۵۰ زن و بچه را در یک مکان کوچک زندانی کرده بودند، غذای خوبی نمی‌دادند و تنها دو ساعت در روز اجازه داشتیم از سرویس بهداشتی استفاده کنیم که با این جمعیت زیاد خیلی سخت بود. زندانبان‌ها به ما توهین می‌کردند و رفتار خیلی بدی داشتند، در این وضعیت بسیار بد، یکی از زنانی که حامله بود، در زندان زایمان کرد و اصلاً به او رسیدگی نکردند.

وی ادامه می‌دهد: با یک خودرو از جلو زندان، ما را به مرز ایران بردند و از آنجا سه روز پیاده در زیر باران و در سرما راه رفتم تا به سرپل‌ذهاب رسیدم. از سرپل‌ذهاب با خودرو نیروهای ایرانی به اردوگاه آوارگان جهرم آمدم و سه ماه در این اردوگاه ساکن بودم.

ساجده خواجه نعمت که به تنهایی روزگار می‌گذراند، عنوان می‌کند: دخترعمویم که پیش از ما به ایران آمده و در مشهد ساکن بود، من را تحت تکفل خود قرار داد و از اردوگاه جهرم به مشهد آورد.

وی که از نداشتن شناسنامه ایرانی با وجود داشتن نسب ایرانی گلایه می‌کند، می‌افزاید: برادرم در عراق متولد شده و با ما به ایران آمده است. با پیگیری‌هایی که انجام داد، کمتر از یک سال است شناسنامه ایرانی گرفته؛ اما هنوز به ما شناسنامه نداده‌اند.

صدام ۶۰ پسر بچه و مرد در بستگان ما را دستگیر کرد

لعیمه خواجه نعمت؛ همان دخترعمویی است که پیش از ساجده به ایران آمده و به کمک او ساکن مشهد شده است. درباره قصه اخراجش از عراق می‌گوید: همسرم شهید مفقودالاثر صالح خواجه نعمت ۲۹ سال داشت و چهار سال بود ازدواج کرده بودیم و دو دختر سه ساله و دو ساله داشتیم. ساعت ۹ شب مأموران آمدند در خانه ما در شهر حلّه و به تمام خانواده گفتند پنج دقیقه بیایید چند تا سؤال داریم. وقتی رفتیم، من را سه روز با دخترانم به زندان انداختند و سپس در مرز ایران رهایم کردند. پیاده به سمت ایران آمدم و ایرانی‌ها با خودرو من را تا اردوگاه خرم‌آباد رساندند.

وی می‌افزاید: من یک سال پس از پیروزی انقلاب و سه ماه پیش از آغاز جنگ تحمیلی به ایران آمدم. صدام همسرم را دستگیر کرد و تاکنون هیچ خبری از وی ندارم و مفقودالاثر شده است.

لعیمه خواجه نعمت با اشاره به اینکه صدام خیلی ما را اذیت کرد و به ما که تابعیت ایرانی داشتیم، خیلی ظلم کرد، بیان می‌کند: ۶۰نفر از مردان اقوام ما را که سنشان از ۱۴ تا ۴۲ سال بود، در شهر حلّه عراق دستگیر کردند. تنها به دلیل اینکه تابعیت ایرانی داشتیم و شیعه متدینی بودیم و تاکنون هیچ خبری از سرنوشت آن‌ها نداریم. از مسئولان عراقی که پیگیری کردیم، اطلاع دقیقی از سرنوشت آن‌ها نداشتند. برخی هم می‌گویند صدام همه آن‌ها را در گور دسته‌جمعی دفن کرده است.

وی با بیان اینکه بیشترین زمان نگهداری زنان اقوام آن‌ها در زندان ۲۵ روز بود، ادامه می‌دهد: صدام خانه، خودرو و اموال این افراد را مصادره و زنان و خانواده آن‌ها را از عراق اخراج کرد. چهار نفر از فامیل ما را در زندان شکنجه دادند و پسردایی ۱۴ ساله‌ام را با برق شکنجه کردند و به شهادت رسید.

لعیمه خواجه نعمت درباره ماجرای آمدنش به مشهد می‌گوید: ۱۷روز در اردوگاه آوارگان عراقی خرم‌آباد بودیم که یک تاجر مشهدی به نام آقای اخوان، ما و ۱۵ خانواده دیگر را کفالت کرد و به مشهد آورد. ابتدا نزدیک یک سال در هتل زندگی کردم و سپس این تاجر مشهدی خانه‌ای برای ما تهیه کرد.

وی درباره سایر اعضای خانواده‌اش خاطرنشان می‌کند: بقیه افراد خانواده ما در عراق ساکن هستند و ما به دلیل اینکه در ایران مهاجر هستیم، تنها می‌توانیم در ایام اربعین حسینی پاسپورت موقت برای سفر به عراق بگیریم و پس از اتمام آن مدت که کمتر از دو ماه است، باید به ایران برگردیم.

پدر و مادرم شناسنامه و کد ملی ایرانی دارند؛ اما به ما نمی‌دهند

لعیمه خواجه نعمت که در ابتدای صحبت گفته بود مادرش اصفهانی و پدرش شوشتری است، می‌گوید: نزدیک ۴۵ سال است در ایران ساکن هستیم؛ با وجود اینکه پدر و مادرمان ایرانی هستند و شناسنامه و کدملی دارند؛ اما هنوز به ما شناسنامه ایرانی نداده‌اند. به همین دلیل بنیاد شهید به ما مانند ایرانی‌ها حقوق پرداخت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه صدام ما را به دلیل ایرانی بودن، پیش از شروع جنگ تحمیلی از عراق اخراج کرد، متذکر می‌شود: برای گرفتن شناسنامه ایرانی خیلی اقدام کردیم حتی دادگاه رفتیم و دادگاه نسب ما را پذیرفته؛ اما به ثبت احوال که مراجعه کردم، موافقت نکردند و شناسنامه ندادند. دلیلش را نمی‌دانم. 

لعیمه خواجه نعمت با اشاره به سختی‌های زندگی به عنوان یک مهاجر در ایران می‌گوید: پس از ۴۵ سال سکونت در ایران، بلاتکلیف مانده‌ایم. در ایران به ما می‌گویند عراقی هستید و در عراق هم به ما می‌گویند شما ایرانی هستید. ما فقط هویت و شناسنامه می‌خواهیم.

بی‌هویتی پس از ۴۵ سال سکونت در ایران با وجود نسب ایرانی، زندگی سختی را برای این افراد رقم زده است. با وجود اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران، همسران این افراد را به عنوان شهدای سپاه بدر پذیرفته؛ اما با حقوق کمتر از ۲میلیون تومان به سختی روزگار می‌گذرانند. امیدواریم این خلأ قانونی در کشور بازبینی شود و کسانی که هویت ایرانی در اجدادشان بوده به عنوان یک هموطن مورد پذیرش قرار گیرند تا برای همسران شهدای مفقودالاثری که ظلم صدام به جرم ایرانی بودن، زندگیشان را به اینجا رسانده، روزگار بهتری رقم بخورد.

خبرنگار: فریده خسروی

دیگر خبرها

  • نتانیاهو از رفتن به زندان جان به در برد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • روایت امام جمعه تهران از حمله سپاه به اسرائیل
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد